ГРАДОНАЧАЛНИК

Висар Ганиу е роден на 18.07.1978, во Скопје. Потекнува од едно познато интелектуално семејство кои работеа како наставници и целиот нивен живот им го посветеа на воспитание и образование на новите генерации. 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НОВОСТИ

ОБЈАВИ ВО СЛУЖБЕН ГЛАСНИК

1 на 25

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИ ПАТИШТА

Izvestuvanje za javen uvid na ESMP_ Контролна Листа Формулар за поднесување коментари

Информирање на граѓаните и засегнатите страни за проект кој предвидува…

ИЗВЕСТУВАЊЕ ППСУ Известување Чаир - Превземи SSIP ESMP Checklist CAIR MK verzija 26.11.2020 com spa 1 -…

Одлука и формулар за неспроведување на стратегиска оцена и за ДУП за градска…

Известување од Министерство за животна средина-1 Одлука за неспроведување стратегиска оценка СЕА Формулар АЛБ…

ПАРТНЕРИ

eulogofinal
usaidlogofinal
undplogofinal
wblogofinal
gradskopjefinal
oemvpfinal

ОПШТИНА ЧАИР на YouTube

ОПШТИНА ЧАИР на Instagram

Наскоро...

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Следете нè

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе