Фидани

ЈОУДГ “Фидани“ Чаир – Скопје, е основано со Одлука бр. 38 од 21.02.1956 година, како Детска градинка “Братство Единство“ Центар – Скопје. Со одлуката од МТСП доставена до Општина на 21.11.2006 година се пререгистрира во Централен Регистар како ЈУ Детска градинка “Братство Единство“ Чаир – Скопје. На ден 25.05.2010 година се вршеше нова…

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе