ISMAIL QEMALI

Shkolla fillore "Ismail Qemali (Rajko Zhinzifov)" në komunën e Çairit të Shkupit është themeluar në vitin 1945.…

Hasan Prishtina

Objekti shkollor i SHFK  “Hasan Prishtina” ndodhet në Komunën e Çairit – Shkup, ku edukohen dhe shkollohen nxënës…

Jashar Bej Shkupi

Shkolla fillore “Jashar Bej Shkupi” – Shkup, vepron në zonën qendrore të qytetit, si shkollë e mëvetësishme. Ajo…

TEFEJJUZ

Shkolla fillore “Tefejjyz” filloi me punë qysh në vitin 1884, në ndërtesën e ndërtuar nga Hilmi Bej Deralla, e cila…

Kongresi I Manastirit

SHFK "Kongresi i Manastirit" është e themeluar me Vendimin nr.07-437/5 me datë 12.04.2006 prej Komunës së Çairit,…

ANTON SEMJONOVIÇ MAKARENKO

Shkolla fillore për të rriturit ” A.S Makerenko ” është institucion i vetëm me veprimtari  kryesore për arsimimin e…

Imri Elezi

Shkolla fillore “Imri Elezi” është themeluar me Vendim nr. 07-32/61 të datës 01.02.1980, ndërsa verifikuar me…

Vasil Glavinov

ShFK“Vasill Gllavinov ” është e themeluar me vendimin Nr. 7887 më 25.07.1955, nga Këshilli Kombëtar i Qytetit të…

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë