Fidani

3,527

IPKKF “Fidani”

IPKKF “Fidani”Çair-Shkup, është themeluar me vendimin nr.38 nga  data 21.02.1956, si Kopshti për fëmijë “Bratstvo Edinstvo” Çendër – Shkup. Me vendimin e MPPS e dorrëzuar Komunës më 21.11.2006 u riregjistrua në Regjistrin Qendror si IP Kopshti për fëmijë “Bratstvo Edinstvo” Çair-Shkup. Më datë 25.05.2010 u bë rriregjistrimi i ri me nr.0807-9/15697/1 me çka u ndryshua emri i Kopshtit dhe u bë IPKKF “Fidani” Çair-Shkup.Objekti është i ndërtuar nga ndërtimi i fortë. Sipërfaqja e objektit “Amë” është 2.348  m2 dhe oborr 7.000  m2, objekti “Cvet” me sipërfaqe 1.435 m2 dhe oborr 1.745  m2,

Objekti “Bambi” me sipërfaqe 550  m2 dhe oborr 747 m2, objekti “Rosica” me sipërfaqe 1.800  m2 dhe oborr 654  m2, objekti “Petar Pan” me sipërfaqe 900  m2 dhe objekti “Foleja” me sipërfaqe 274  m2 dhe oborr 100 m2.

Në objektin Amë puna edukativo-arsimore realizohet në 9 grupe, 8 në gjuhën shqipe dhe 1 grup mozaik, në objektin Cvet 5 grupe 4 në shqip 1 në gjuhën boshnjake, në objektin Bambi 4 grupe,3 në shqip 1 në maqedonisht, në Rosicë 9 grupe, 8 në shqip 1 mozaik, në Petar Pan 7 grupe 6 në shqip dhe 1 maqedonisht dhe Foleja 4 grupe në gjuhën shqipe.

INFORMACIONET E ÇERDHEVE

Emri i Kopshtit:

Fidani

Adresa:

Rr.Cvetan Dimov nr.7

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

+389 2 2614 081

Verifikimi – nr.i aktit:

38

Viti i verifikimit:

1956

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe, Gjuhë maqedone dhe Gjuhë turke

Viti i ndërtimit:

1974

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

2.348,00 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

7.000,00 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

1

Shkolla punon në ndrrime:

Jo

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

11

Numri i paraleleve:

11 (9+2 paralele të shkollës Hasan Prishtina)

Numri i kuadrit arsimor:

45

Numri i nxënësve:

221 + 60 të shkollës Hasan Prishtina

Emri i Kopshtit:

Bambi

Adresa:

Rr.Kemal Sejfulla pn

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

+389 72 307 842

Verifikimi – nr.i aktit:

/

Viti i verifikimit:

/

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe Gjuhë maqedone

Viti i ndërtimit:

/

Lloji i ndërtimit:

Barakë

Sipërfaqja e objektit:

550 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

747 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

1

Shkolla punon në ndrrime:

Jo

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

5

Numri i paraleleve:

5

Numri i kuadrit arsimor:

16

Numri i nxënësve:

75

Emri i Kopshtit:

Foleja

Adresa:

Rr.Emin Duraku nr.1-a lok.1

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

/

Verifikimi – nr.i aktit:

/

Viti i verifikimit:

/

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe

Viti i ndërtimit:

2009

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

274 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

100 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

/

Shkolla punon në ndrrime:

Jo

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

4

Numri i paraleleve:

4

Numri i kuadrit arsimor:

9

Numri i nxënësve:

85

Emri i Kopshtit:

Petar Pan

Adresa:

Bul.Krste Misirkov nr.57-a

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

+389 72 307 841

Verifikimi – nr.i aktit:

/

Viti i verifikimit:

/

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe Gjuhë maqedone

Viti i ndërtimit:

1961

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

900,00 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

/

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

/

Shkolla punon në ndrrime:

Po

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

7

Numri i paraleleve:

7

Numri i kuadrit arsimor:

15

Numri i nxënësve:

153

Emri i Kopshtit:

Rosica

Adresa:

Rr.Resenska nr.7

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

+389 72 307 844

Verifikimi – nr.i aktit:

/

Viti i verifikimit:

/

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe Gjuhë maqedone

Viti i ndërtimit:

/

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

1.800 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

654,00 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

1

Shkolla punon në ndrrime:

Jo

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

11

Numri i paraleleve:

10

Numri i kuadrit arsimor:

32

Numri i nxënësve:

244

Emri i Kopshtit:

Cvet

Adresa:

Rr.Cvetan Dimov pn

Drejtor:

Gzime Bakiu

E-mail elektronike:

fidani.gradinka@hotmail.com

Telefon zyrtar:

+389 2 2621 480

Verifikimi – nr.i aktit:

/

Viti i verifikimit:

/

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe Gjuhë boshnjake

Viti i ndërtimit:

1964

Lloji i ndërtimit:

I fortë

Sipërfaqja e objektit:

1.435,00 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

1.745,00 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

1

Shkolla punon në ndrrime:

Jo

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

8

Numri i paraleleve:

5

Numri i kuadrit arsimor:

12

Numri i nxënësve:

91

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë