Imri Elezi

3,086

Shkolla Fillore "Imri Elezi"

Shkolla fillore “Imri Elezi” është themeluar me Vendim nr. 07-32/61 të datës 01.02.1980, ndërsa verifikuar me Aktvendim nr. 10-372/3 të datës12.04.1995 në Komitetin komunal për arsim, kulturë dhe kulturë fizike të Kuvendit të Komunës së Çairit – Shkup. Shkolla “Imri Elezi”, gjendet në komunën e Çairit në rr. “Vëllezërit Rexhepagiq” p.n. lagja Dizhonska – Shkup. Objekti është ndërtuar në vitin 1979 nga ndërtimi i fortë dhe i përputhet dedikimit për të cilin është ndërtuar. Sipërfaqja e objektit është 4900 m2, ndërsa sipërfaqja e oborrit të shkollës arrin 5200 m2.

Në SHF “Imri Elezi” – puna edukative – mësimore realizohet në 17 paralele prej klasës së I – V, nga të cilat një paralele në klasën IV me mësim në gjuhën maqedonase, ndërsa tjerat janë me mësim në gjuhën shqipe. Prej klasës VI-IX ka 14 paralele nga të cilat 2 paralele në klasën e VII dhe 1paralele në klasën e IX janë me mësim në gjuhën maqedonase ndërsa 12 paralele me mësim në gjuhën shqipe.

INFORMACIONET E SHKOLLËS

Emri i shkollës:

SHFK IMRI ELEZI

Adresa:

Rr. Braka Rexhepagiç pn Dizhonska

Drejtor:

Merita K. Koxhaxhiku

Telefon zyrtar:

+389 2 62 26 75

E-mail elektronike:

nikola-vapcarov@hotmail.com

Verifikimi – nr.i aktit:

10–372/3

Viti i verifikimit:

12.04.1995

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe gjuhë maqedone

Viti i ndërtimit:

1979

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

4900 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

5200 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

1000 m2

Shkolla punon në ndrrime:

2 ndrime

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore, Toplifikacioni Shkup Veri

Numri i klasave:

1-9

Numri i paraleleve:

31

Numri i kuadrit arsimor:

45

Numri i nxënësve:

762

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë