ISMAIL QEMALI

248

Shkolla Fillore "ISMAIL QEMALI"

Shkolla fillore “Ismail Qemali (Rajko Zhinzifov)” në komunën e Çairit të Shkupit është themeluar në vitin 1945. Fillimisht ka qenë një objekt i vogël me katër klasë dhe në të mësonin 201 nxënës dhe ishin të punësuar 4 arsimtarë. Me kalimin e kohës, shkolla u zgjerua, dhe në 1971 kaloj në një objekt të ri në lagjen e Fushë Topanës në rrugën “Metodija Mitevski” p.n ku ndodhet edhe sot.

Sipërfaqja e shkollës është gjithësej 11.426 m2. Sipërfaqja e katit të parë është 2350 m2, dhe sipërfaqja e katit të dytë është 1356 m2. Sipërfaqja e përgjithshme e ndërtesës së shkollës është 3706 m2 ku për një nxënës është 3.94 m2.

Komuna Çairit ndodhet në pjesën veriore të qytetit të Shkupit, në jug është në kufi me komunën e Qendrës, në perëndim me komunën e Karposhit, në lindje me komunën e Gazi Babës dhe në veri me komunën e Shuto Orizarës dhe Butelit.

Kontakt telefoni dhe faks i shkollës 02/2621 458.
Ueb faqja officiale: ismailqemalichair.edu.mk

INFORMACIONET E SHKOLLËS

Emri i shkollës:

ISMAIL QEMALI

Adresa:

Metodija Mitevski pn

Drejtor:

Teuta Imeri

Telefon zyrtar:

+389 (0)2 262 1458

E-mail elektronike:

shfkismailqemali@gmail.com

Verifikimi – nr.i aktit:

15-22-15

Viti i verifikimit:

1945

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe, Gjuhë maqedone dhe gjuhë turke

Viti i ndërtimit:

1945

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit gjithësej:

11.426 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

2350 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

/

Shkolla punon në ndrrime:

2 ndrime

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

1-9

Numri i paraleleve:

36

Numri i kuadrit arsimor:

54

Numri i nxënësve:

459

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë