Pikturim artistik i trafo stacioneve të rrymës nga nxënësit е shkollave fillore të Komunës së Çairit

299

Komuna e Çairit dhe Organizata “Centre for Common Ground” realizuan aktivitetin e rradhës në suaza të projektit “Fuqizimi i qëndrueshmërisë kundër ekstremizmit të dhunshëm të komuniteteve lokale në Maqedoni” që përkrahet edhe nga Ambasada e Britanisë së Madhe dhe Ambasada e Holandës.

Kësaj rradhe nxënësit e klasave të nënta të shkollave fillore të Çairit bashkë me mësimdhënësit e tyre të artit figurativ realizuan pikturimin artistik të trafo stacioneve të rrymës në territorin e Çairit, duke fshirë kështu grafitet e gjuhës së urrejtjes të cilat i zëvendësuan me vepra të mrrekullueshme arti.

Kështu më së miri promovojmë paqen dhe stimulojmë kreativitetin rinor për lagje më të bukura.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë