Profesori Larry Hubbell mbajti ligjeratë në Komunën e Çairit

114

Një sistem efektiv i menaxhimit të resurseve njerëzore është çelësi i suksesit të administratave komunale për zbatimin e principeve europiane të funksionimit që implikon rruga drejt Bashkimit Europian.

Për të mësuar më tepër në këtë drejtim, patëm nderin të kemi në Komunën e Çairit profesorin e mirënjohur nga Universiteti i Seattle të SHBA-së, Prof. Dr. Llarry Hubbell i cili mbajti sesionin trajnues me udhëheqësit e sektoreve, këshilltarët e Komunës së Çairit dhe administratën e shkollave fillore në territorin e komunës sonë.

Me ligjeratën e tij ai transmetoi deri tek të pranishmit përvojën e tij teorike dhe praktike për ndërtimin e një sistemi efikas funksional të pushtetit lokal duke u fokusuar në menaxhimin e resurseve njerëzore në Sektorin Publik.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë