Qarkullimi i lirë i qytetarëve në hapësirat publike dhe ndërtimi i konkurencës së denjë legale janë prioritete të pakontestueshme

208

Qarkullimi i lirë i qytetarëve në hapësirat publike dhe ndërtimi i konkurencës së denjë legale janë prioritete të pakontestueshme.
Inspektorati komunal i Komunës së Çairit në bashkëpunim me inspektoratin e Qytetit të Shkupit dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme realizuan aksionin e rradhës për largimin e shitësve jolegal nga trotuaret e rrugëve “Kemal Sejfulla”, “Llazo Trpovski” dhe në tregun e Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë