Kongresi I Manastirit

2,819

Shkolla Fillore "Kongresi I Manastirit" Shkup

SHFK “Kongresi i Manastirit” është e themeluar me Vendimin nr.07-437/5 me datë 12.04.2006 prej Komunës së Çairit, e verifikuar me Vendimin nr.10-1632/3 me datë 05.09.2006 prej MASH.

SHFK “Kongresi i Manastirit” Shkup gjendet në komunën  Çair rr.Petre Georgiev nr.22 . Ndërtesa  është ndërtuar ne vitin  2013 ndërtim i fortë dhe i përgjigjet qëllimit për të cilin është ndërtuar. Sipërfaqja e objekti tështë 5946 m2, ndërsa Sipërfaqja e oborritt ë shkollës është 2800, m2..Në shkollën “Kongresi I Manastirit ” – puna edukativo arsimore realizohet në  27 paralele nga kl. I-IX me mësime ne gjuhën shqipe.

INFORMACIONET E SHKOLLËS

Emri i shkollës:

Kongresi I Manastirit

Adresa:

Petre Georgiev nr.22

Drejtor:

Faik Xhoni

Telefon zyrtar:

+389 3 296 713

E-mail elektronike:

kongresimanastirit1@hotmail.com

Verifikimi – nr.i aktit:

10-1632/3

Viti i verifikimit:

05.09.2006

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe

Viti i ndërtimit:

2013

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

5946 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

2800 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

Nuk kemi terene dhe salla sportive

Shkolla punon në ndrrime:

2 ndrime

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore

Numri i klasave:

1-9

Numri i paraleleve:

27

Numri i kuadrit arsimor:

43

Numri i nxënësve:

665

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë