Tryezë e rrumbullakët me temë “Sfidat dhe dilemat në sistemin e financimit të kompetencave të komunave”

280

Komuna e Çairit me përfaqësuesin e saj Blerim Sulejmani – Këshilltar në Sektorin e financave pranë Komunës së Çairit, sot morri pjesë në Tryezën e rrumbullakët të organizuar nga ana e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale si koordinator i Grupit ndërsektoral, me temë:

“Sfidat dhe dilemat në sistemin e financimit të kompetencave të komunave” – Ridefinimi i mënyrës dhe përcaktimit të kritereve për bllok dotacione dhe dedikuese për komunat.

Qëllimi i kësaj tryeze është realizimi i suksesshëm i mënyrës dhe kritereve për shpërndarjen e bllok dotacioneve dhe atyre dedikuese, në bazë të analizës paraprake të detajuar të gjendjeve me shpërndarjen e dotacioneve, si dhe në pajtim me projektimet e dala nga modeli më i përshtatshëm i përcaktuar për financimin e kompetencave të bartura të komunave në Republikën e Maqedonisë.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë