Vasil Glavinov

1,473

Shkolla Fillore "Vasil Glavinov"

ShFK“Vasill Gllavinov ” është e themeluar me vendimin Nr. 7887 më 25.07.1955, nga Këshilli Kombëtar i Qytetit të Shkupit, me numër të aktit të verifikimit 10-291/3 prej 12.04.1995.

ShFK“Vasill Gllavinov”gjendet në komunën e Çairit në rr.”Xhon Kenedi,,pn.. Është ndërtuar në vitin 1955 ngandërtimi i forte dhe i përgjigjet qëllimit për të cilin është ndërtuar. Sipërfaqja e objektit është 4.640 m2, ndërsa sipërfaqja e oborrit të shkollës është 7.450 m2.

Në shkollën “Vasill Gllavinov” – puna edukativo arsimore realizohet në 41 paralele nga të cilat 9 paralele realizojnë mësim në gjuhën shqipe kurse 32 paralele realizojnë mësim në gjuhën maqedone.

INFORMACIONET E SHKOLLËS

Emri i shkollës:

SHFK Vasill Gllavinov

Adresa:

Xhon Kenedi pn

Drejtor:

Qamuran Kuqi

Telefon zyrtar:

+389 2 612-134

E-mail elektronike:

vglavinov@yahoo.com

Verifikimi – nr.i aktit:

10-291/3 prej 12.04.1995

Viti i verifikimit:

1995

Gjuha mësimore:

Gjuhë shqipe dhe gjuhë maqedone

Viti i ndërtimit:

1955,1969

Lloji i ndërtimit:

Ndërtim I fortë

Sipërfaqja e objektit:

4.640 m2

Sipërfaqja e oborrit të shkollës:

7.450 m2

Sipërfaqja e tereneve dhe sallave sportive:

400 m2

Shkolla punon në ndrrime:

2 ndrime

Mënyra e ngrohjes së shkollës:

Ngrohje qendrore, Toplifikacioni Shkup Veri

Numri i klasave:

1-9

Numri i paraleleve:

41

Numri i kuadrit arsimor:

61

Numri i nxënësve:

866

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë