Fahri Hiseni – Jurist i diplomuar;
Email: farihiseni@cair.gov.mk;
Kontakt telefoni: 071/396-612;
Fax: +389 2 2603 001

Në pajtim me Ligjin për Qasje të Lirë në Informata me Karakter Publik, parashtrues të kërkesave deri te Komuna e Çairit mund të jetë çdo person fizik dhe juridik, të cilat në formë të shkruar duhet dorëzuar në Arkivin e Komunës ose në formë elektronike në: info@cair.gov.mk ose farihiseni@cair.gov.mk

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë