KRYETARI I KOMUNËS

Visar Ganiu ka lindur më 18.07.1978, në Shkup. Ai rrjedh nga një familje e njohur intelektualësh të cilët punonin si mësimdhënësdhe tërë jetën e tyre ua kushtuan edukimit dhe arsimimit të gjeneratave të reja. I rritur dhe i edukuar nga dy arsimdashës

NJOFTIME

AKTIVITETET

PROJEKTE

ME EDUKIM PLOTËSUES DHE MBËSHTETJE SOCIALE NË FUNSKION TË JETËS MË CILËSORE

Programi gjithashtu ka për qëllim që përmes sigurimit të shërbimeve të sferës sociale t’ju ndihmoj personave të…

PARTNERËT

eulogofinal
usaidlogofinal
undplogofinal
wblogofinal
gradskopjefinal
oemvpfinal

KOMUNA E ÇAIRIT në YouTube

KOMUNA E ÇAIRIT në Instagram

Abonohu dhe Informohu

RAPORTO PROBLEM

NA NDIQ NË