Фахри Хисени – Дипломиран правник
Мејл: farihiseni@cair.gov.mk
Контакт: 071/396-612

Согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, во својство на барател до Општина Чаир, може да биде секое физичко и правно лице. Барањата во писмена форма треба да се поднесат во општинската архива (улица Христијан Тодоровски Карпош бр. 5) или по електронски пат на: info@cair.gov.mk или

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе