ГРАДОНАЧАЛНИК

Висар Ганиу е роден на 18.07.1978, во Скопје. Потекнува од едно познато интелектуално семејство кои работеа како наставници и целиот нивен живот им го посветеа на воспитание и образование на новите генерации. 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НОВОСТИ

ОБЈАВИ ВО СЛУЖБЕН ГЛАСНИК

1 на 2

ПРОЕКТИ

СО ДОПОЛНИТЕЛНА ЕДУКАЦИЈА И СОЦИЈАЛНА ПОДРШКА ВО ФУНКЦИЈА НА ПОКВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ

Програмата, исто така, има за цел преку обезбедување на услуги од социјални сфера да помогне на  лица кои живеат на…

ПАРТНЕРИ

eulogofinal
usaidlogofinal
undplogofinal
wblogofinal
gradskopjefinal
oemvpfinal

ОПШТИНА ЧАИР на YouTube

ОПШТИНА ЧАИР на Instagram

Наскоро...

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Следете нè