Duke shprehur vullnet të mirë Komuna e Çairit ka filluar me rregullimin e hyrjeve të disa banesave të vjetra kolektive!

20

Komuna e Çairit duke shprehur vullnet të mirë edhepse nuk është e obliguar, ka filluar me rregullimin e hyrjeve të disa banesave të vjetra kolektive në Çair!

Deri tani kemi rregulluar 5 hyrje në disa lagje të Çairit ndërsa me këtë projekt parashihet renovimi i dhjetra hyrjeve të tilla në ndërtesat e vjetra të komunës sonë.

Investimi fillestar që përfshinë dyert dhe dritaret e hyrjeve, ndriçimin dhe fasadimin e brendshëm, do të realizohet nga ana e Komunës së Çairit, ndërsa banorëve u mbetet vetëm mirëmbajtja e tyre.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ju gjithashtu mund të lexoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More