СОВЕТ НА ОПШТИНА ЧАИР

 1. ФИКРИ АБДУЛАИ
 2. ЛУЛЗИМЕ ХОЏА
 3. ЈЕТМИРА ЈАКУПИ
 4. ЗАХИР БЕКТЕШ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ
 5. ЈЕТОН ЛУСЈАНИ
 6. СУЛЕЈМАН АХМЕТИ
 7. ЕМИНЕ МЕТАЛЛАРИ
 8. АЛАЈДИН СУЛЕЈМАН
 9. МЕНСУР ЦУРИ

 1. МАРИЈА ВЕЛОВСКА – КОНДОВСКА
 2. КИРИЛ КИКИНОВСКИ
 3. ТАНЕР ХАЏИМУСТАФА
 4. МИЛИСАВ ЈОВАНОВСКИ

 1. ЃОКО ВЕЛКОВСКИ
 2. НИКОЛА НЕСТОРОВСКИ
 3. ВЕСНА ДАМЕСКА
 4. ЉУБОМИР БОЖИНОВСКИ

 1. БУЈАРЕ АБАЗИ
 2. ФАТИХ ЌАИЛИ

 1. ДАИМ ЛУЧИ
 2. ФИСНИК РАХМАН
 3. МЕЈРЕМ ТУША
 4. ГАНИ МАКСУТОВСКИ
 5. РИДВАН ЧАЈАНИ
 6. ЏЕМИЛЕ МЕМЕТИ
 7. ЕКРЕМ АЛИЈА
 8. НИМЕТУЛА ЌАЗИМИ

ОБЈАВИ ВО СЛУЖБЕН ГЛАСНИК

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе