Kryetari I Komunës së Çairit alokon mjetet për furnizimin e automjetit për nevojat e Kryetarit

256

Sot thirra në mbledhje ekipin tim për të diskutuar në lidhje me largimin e pikës 30 nga rendi i ditës i mbledhjes së Këshillit të Komunës që do të mbahet nesër e që ka të bëjë me kërkesën deri te Këshilli Komunal për furnizim me automjet udhëtimi për nevojat e Kryetarit të Komunës së Çairit.

 

Pas konsultimit me ekipin tim morra vendim që mjetet për furnizim me automjet udhëtimi për nevojat e Kryetarit të Komunës të alokohen për:

 

  • trajtimin e fëmijëve me nevoja të veçanta;
  • ndërtimi I këndëve me lojra për fëmijë, si dhe mirëmbajtja e tyre;
  • mbështetja e organizatave humanitare.

 

Për realizimin e obligimeve të përditshme të punës do të vazhdoj t’a shfrytëzoj veturën time personale.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë