Kryetari i Komunës së Çairit nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me Institutin ZIP

264

Bashkëpunimi me sektorin joqeveritar është ndër mekanizmat më efikas për të qenë më afër qytetarëve, për të identifikuar problemet e tyre dhe për të gjetur zgjidhje të përshtatshme. Ndihma që ata ofrojnë në këtë proces është padyshim përforcim i kapaciteteve funksionale dhe garancë për respektimin e vlerave demokratike.

Sot, kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, dhe drejtori ekzekutiv i Institutit ZIP – z. Agim Selami, nënshkruajti memorandum bashkëpunimi për aktivitete të përbashkëta në disa sfera, si:

1. Lufta kundër korrupsionit në nivel lokal;
2. Buxhetimi participativ;
3. Arsimimi i integruar dhe sfera të tjera për të cilat do të konstatojmë se duhet angazhim i përbashkët.

Gjatë këtij takimi, kreu i Çairit shprehu mbështetjen e parezervë të aktiviteteve të Institutit ZIP dhe të çdo organizate tjetër joqeveritare lidhur me çështjet e vetëqeverisjes lokale, duke inkurajuar aktivitete të përforcuara në drejtim të zhvillimit edhe më të hovshëm të sektorit joqeveritar në Çair.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë