Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg takoi kryetarët e komunave të Shkupit!

14

Kryetari i Komunës së Çairit – z.Ganiu sëbashku me kolegët e tij udhëheqës të komunave në qytetin e Shkupit mirëpritën sot Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

Takimi I këtillë padyshim se është frymëzim dhe shtytje për ne udhëheqësit lokal të punojmë me përkushtim, për instalimin e vlerave evropiane në kuadër të funksionimit institucional dhe interaksionin me qytetarët. Qoftë I mbarë rrugëtimi ynë drejt strukturave euroatlantike!

Ju gjithashtu mund të lexoni