Shoqata Vullnetare e Zjarrëfikësve “Bajram Miftari” – Çair, sot në SH.F “Imri Elezi” organizoi “Kuiz Zjarrëfikës”

655

Shoqata Vullnetare e Zjarrëfikësve “Bajram Miftari” – Çair, sot në SH.F “Imri Elezi” organizoi “Kuiz Zjarrëfikës” ku morrën pjesë ekipe nga nxënësit e të gjitha shkollave fillore të Komunës së Çairit.

Qëllimi I këtyre aktiviteteve është ngritja e vetëdijes tek nxënësit dhe mësimdhënësit se si duhet të mbrohen në raste kur mund të ketë zjarr si dhe njohja me objektet e shkollave, radhitjen e klasave në shkollë, me shkallën e rrezikut në rast se objekti kaplohet nga zjarri në të vërtetë dhe mënyrën se si të evakuohen në raste rreziku.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë