SPB – Shkup me përkrahje të Komunës së Çairit me sukses realizoi projektin “Siguria nëpër shkolla”

398

Reparti për preventivë pranë SPB – Shkup, që nga fillimi i këtij viti shkollor 2018/2019 filloi me realizimin e aktiviteteve në lidhje me projektin “Siguria nëpër shkolla”. Për realizimin e suksesshëm të këtij projekti u formuan klubet për preventivë në 15 shkolla fillore të komunave në teritorin e Qytetit të Shkupit.

Pjesë e këtyre aktiviteteve të SPB-së Shkup në bashkëpunim me stacionin policor me kompetencë të përgjithshme – Bit Pazar dhe Komunën e Çairit ishte edhe SHFK “Hasan Prishtina”. Në të njëjtin morrën pjesë 25 nxënës me sjellje të ndryshme, sukses të ndryshëm si dhe të përkatësive të ndryshme etnike nga klasa e VII dhe VIII.

Aktivitetet të cilat SPB-Shkup me përkrahje të Komunës së Çairit i realizon, kanë për qëllim parandalimin e dhunës, lëndëve narkotike, gjuhën e urrejtjes në rrjetet sociale si dhe parandalimin e dukurive tjera devijuese tek të rinjtë.

Komuna e Çairit edhe në të ardhmen do të vazhdojë të jep mbështetje në realizimin e projekteve dhe ngjarjeve të cilat kanë për qëllim që të kontribuojnë për të mirën e përgjithshme të të gjithë qytetarëve.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë