Aktvendim për emërimin e nëpunësit për të rinj në Komunën e Çairit

111
N J O F T I M
për emërimin e nëpunësit për të rinj
Në pajtim me nenin 23 të Ligjit për pjesëmarrje rinore dhe politika rinore (“Gazeta zyrtare e R.M.V. nr. 10/2020), Komuna e Çairit realizoi obligimin ligjor për emërimin e nëpunësit për të rinj.
Si nëpunës për të rinj është emëruar i punësuari Sunaj Ramadani, të cilin mund ta kontaktoni përmes e-mailit: sunajramadani@cair.gov.mk
Komuna e Çairit mbetet në vazhdimësi e angazhuar për fuqizimin dhe faktorizimin e zërit të të rinjve dhe do të vazhdojë me përkushtim të realizojë të gjitha obligimet ligjore që rrjedhin nga Ligji për pjesëmarrje rinore dhe politika rinore.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë