Асфалтирање на улицата „Ѓерасим Ќириази“

25

Општина Чаир продолжува со подобрување на инфраструктурата на локално ниво. Овој пат ја асфалтиравме улицата „Ѓерасим Ќириази“ (поранешна Дижонска 19).

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе