Java Evropiane e Sportit – “Be active”

204

Me rastin e fillimit të evenimentit më të madh sportiv në Evropë “Java Evropiane e Sportit”, ku do të merr pjesë edhe Republika e Maqedonisë nëpërmjet Agjencisë për Rini dhe Sport, ndërsa komuna e Çairit si partnere në këtë projekt të madh të këtillë qëllimi i së cilës është ngritja e vetëdijes për efektet pozitive të sportit dhe aktivitetit fizik, do të merr pjesë me këto aktivitete: • 24.09.2018 – (ora 10.00)  Vendi – Institucioni publik komunal – kopshti për fëmijë “Fidani” – orë edukative me fëmijët e kopshtit “Fidani” si dhe aktivitete rekreativo-arsimore

• 26.09.2018 – (16 -17.30) Vendi – SH.F “7 Marsi” – lojë miqësore në futboll të vogël ndërmjet SH.F “7 Marsi” dhe SH.F “Hasan Prishtina” • 27.09.2018 – (10-11:30) Vendi – Institucioni publik komunal – kopshti për fëmijë “Borëbardha” – orë edukative me fëmijët e kopshtit “Borëbardha” si dhe aktivitete rekreativo-arsimore • 28.09.2018 – (19:00) Vendi – SH.F “Nevena Georgieva – Dunja” në Kisella Vodë -15 Kryetar të komunave (Ekipi i Kryetarëve) do të luajnë një lojë miqësore në basketboll kundër Administratës të Agjencionit për Rini dhe Sport.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë