Filloi asfaltimi i rrugëve në Komunën e Çairit

67

Pas premtimit të dhënë për përmirësimin e infrastrukturës rrugore, sot filluam procesin e punës për asfaltimin e pjesës së pariparuar ndërmjet rrugëve “Bajram Shabani” dhe “Fan Noli” në lagjen e Gazi Babës.

Ju gjithashtu mund të lexoni