Forum mbi temën “Energjia e ripërtëritshme për ardhmëri të sigurt”

45
“Energjia e ripërtëritshme për ardhmëri të sigurt” ishte tema e forumit që realizuam sot në kuadër të projektit që mban emrin e njëjtë dhe është pjesë e programit Erasmus+ ku Komuna e Çairit është partnere e projektit.
Me këtë rast kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu prezantoi praktikat e mira që po i realizon institucioni që ai drejton Çairit në përdorimin e energjisë së ripërtëritshme duke sqaruar se për momentin në këtë periudhë të kriza energjetike Komuna e Çairit është e fokusuar në vendosjen e paneleve solare nëpër insitucionet arsimore dhe edukative.
Këtij forumi i parapriu edhe takimi që kryetari Ganiu kishte me pjesëmarrësit e projektit “Renewable energy for safe future” ku bëjnë pjesë përfaqësues nga Turqia, Sllovakia dhe Rumania, Eko Zhivot nga Kavadarci, Maqedonia e Veriut dhe Komuna e Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë