FTESË

94

Me rastin e mbajtjes së revysë së XVI-të regjionale të këngëve, muzikës dhe valleve, të regjionit të IV-t në të cilën nikoqir është Shoqata e Pensionistëve Çair – Shkup, me datë 20.04.2018 (e premte) me fillim në ora 10:00, në Shtëpinë e Armatës – Shkup do të mbahet manifestim ku pjesëmarrës do të jenë edhe SHP “Solidarnost” – Aerodrom, SHP “Centar” – Shkup, SHP Kratovë, SHP Kumanovë dhe SHP Kriva Pallankë.

Hyrja është pa pagesë.

Ju mirëpresim!

Ju gjithashtu mund të lexoni