Fushatë për sigurinë e fëmijëve në komunikacion

252

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu bashkë me nxënësit e SH.F. Liria dhe Repartin për preventivë në kuadër të SPB – Shkup kanë inicuar fushatën për siguri më të madhe të fëmijëve në komunikacion. Kreu i Çairit personalisht ka ndaluar automjetet në qarkullim për të biseduar me vozitësit rreth rëndësisë së vozitjes në bazë të rregullave dhe kujdesit ndaj pjesëmarrësve më të vegjël në komunikacion,

Me këtë rast, ai u shpreh: “Duke pasur prioritet prindëror dhe institucionalsigurinë e fëmijëve tanë në komunikacionin rrugor, vendosa që personalisht të dal në rrugë bashkë me nxënësit e Shkollës Fillore “Liria” dhe përfaqësuesit e Repartit për preventivë në kuadër të SPB – Shkup, për të ndaluar vozitësit e automjeteve dhe për ti përkujtuar për sigurinë e pjesëmarrësve më të vegjël në komunikacion. Kjo punëtori e inicuar edukative që ka për qëllim edhe njoftimin e nxënësve me rolin e policisë rrugore dhe rregullat e komunikacionit, do të vazhdojë edhe nëpër shkollat tjera fillore të komunës sonë.”

Bashkë për komunikacion më të sigurtë për fëmijët tanë! Vozit me kujdes dhe sipas rregullave, mos rreziko ardhmërinë e fëmijëve.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë