Shënimi i Ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara

214

Si Komunë e Çairit dyert tona i kemi pasur dhe do ti kemi gjithmonë të hapura në përkrahje të shoqatave për mbrojtjen dhe edukimin e personave me aftësi të kufizuara. Po punojmë fuqishëm bashkërisht me Ministrinë për Punë dhe Politike Sociale, si dhe me sektorin civil që së shpejti të mundësojmë kapacitet më cilësor hapësinor dhe profesional në shërbim të personave me aftësi të kufizuara.

3 Dhjetorin – Ditën ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, OJQ “Imago Plus” e shënoi me një aktivitet për ndërgjegjësimin shoqëror në lidhje me mbrojtjen e të drejtave të personave me aftësi të kufizuara.

Mbetemi gjithmonë të bashkuar rreth një qëllimi: të kontribuojmë për lumturinë dhe mbrojten e të drejtave të çdo njeriu pa dallim.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë