Ganiu dhe Ademi kontribuan për peshë më të madhe të orëve të edukatës fizike në arsimin fillor

167

Për iniciativën dhe kontributin e dhënë në grupin e punës për përpilimin e dispozitave ligjore që synojnë peshë më të madhe të orëve të edukatës fizike në Ligjin e ri për Arsim Fillor, kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu bashkë me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi pranuan plaketë nga stafi akademik i Fakulteti i Edukatës Fizike.

Në shërbim të mirëqenies fizike të nxënësve të shkollave fillore gjatë procesit të punës ata mundësuan që për realizimin e orëve të edukatës fizike nga klasa e parë deri në klasën e pestë, përveç mësimdhënësit klasor të përkujdeset edhe kuadër profesional – profesor i lëmisë së edukatës fizike.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë