Inspektim i punimeve në rrugën “Dobri Daskallov” dhe rrugën “Ferid Murad”

190

Gjatë javëve të fundit Komuna e Çairit është fokusuar në realizimin e disa projekteve të cilat kanë qenë të definuara për t’u kryer në planin financiar për vitin 2018-të. Fjala është për asfaltimin e tërësishëm të rrugës “Dobri Daskallov” në Çairin e Vjetër me gjatësi prej 400 m si dhe ndërtimin e trotuarit të ri përskaj rrugës së asfaltuar me gjatësi prej 400 m dhe gjerësi prej 2m.

Poashtu në rrugën “Ferid Murad” kemi përfunduar me ndërtimin e trotuarit përskaj rrugës kryesore me vendosjen e 310 m² pllaka bekatoni dhe 90 metrave gjatësi të pllakave anësore.

Punimet sot nga afër i ka inspektuar Kreu i Komunës z. Visar Ganiu xnë shoqëri të udhëheqësve të Sektorit për urbanizëm në Komunën e Çairit. Qëllimi i këtyre punimeve është krijimi i sigurisë në rrugë për të gjithë banorët, e në veçanti për nxënësit, lëvizja e së cilëve përgjatë kësaj rruge në të kaluarën ishte e pasigurt.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë