Forcimi i rezistencës kundër ekstremizmit të dhunshëm

22

Në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, bashkë me Kryetarët e komunave të Kërçovës dhe Gostivarit, Komitetin kombëtar për parandalim të ekstremizmit të dhunshëm dhe luftës kundër terrorizmit dhe Qendrën për bazë të përbashkët nga Shkupi, nënshkruajtëm Memorandum Kuptimi për projektin “Përforcimi i rezistencës nga ekstremizmi i dhunshëm i komuniteteve lokale në Maqedoni”, i cili implementohet me mbështetje dhe koordinim të plotë nga Qendra për bazë të përbashkët nga Shkupi, ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës Veriore dhe Mbretërisë së Holandës.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ju gjithashtu mund të lexoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More