Inspektorati komunal filloi me lirimin e hapësirave publike të uzurpuara!

233

 

Është e drejtë e çdo qytetari të ketë qasje deri tek hapësirat publike në vendbanimin e tij dhe obligim moral i të gjithëve që të përkujdesemi për mirëmbajtjen e këtyre hapësirave.

Si rezultat i kësaj, angazhuam ekipet e inspektoratit komunal për të larguar gardhet e vendosura dhe për ti dhënë fund uzurpimit të të mirave të përgjithshme.

Jemi të vetëdijshëm se kemi edhe shumë punë për të bërë por me ndihmën tuaj po ecim përpara me hapin e duhur. Ndaj mos të zaptojmë hapësirat që janë pasuri e fëmijëve tanë.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë