Kryetari i Komunës së Çairit z.Visar Ganiu realizoi takim pune me drejtorët e Ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit

158

Kryetari i Komunës së Çairit z.Visar Ganiu bashkë me drejtorët e Ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit, z.Abdusamed Shabani – Drejtor i Ndërmarrjes publike “Higjiena Komunale – Shkup”, z. Ardijan Muça –  Drejtor i Ndërmarrjes publike “Parqet dhe gjelbrimet – Shkup” dhe z.Dushko Veskovski – drejtor i ndërmarrjes publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi – Shkup” realizoi takim pune për planin operativ dhe dinamikën e realizimit të shumë projekteve të planifikuara të cilat dukshëm do të përmirësojnë gjendjen e çështjeve komunale në Komunën e Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë