Kryetari Visar Ganiu pjesë e online konferencës me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës

66
Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu ishte pjesë e delegacionit të Bashkësisë së Njësive të Vetëqeverisjes Lokale në online konferencën me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës, gjatë të cilit u diskutua mbi rrethanat e funksionimit të njësive të vetëqeverisjes lokale, procesin e decentralizimit, bashkëpunimin ndërkomunal dhe perspektivën zhvillimore të komunave në vendin tonë.
Takimet e këtilla padyshim se kontribuojnë për përforcimin e kapaciteteve të funksionimit tonë në shërbim të qytetarëve.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë