Lëshimi në përdorim të kulmit fotovoltaik mbi objektin e Komunës së Çairit

73
Sot hapëm një kapitull historik, bashkë me liderin e shqiptarëve, Ali Ahmeti, me përfaqësues të kabinetit qeveritar, deputetë të zonës, udhëheqës të institucioneve dhe qytetarë, lëshuam në përdorim kulmin fotovoltaik në Objektin e Komunës së Çairit.
Investues: Ministria e Mjedisit Jetësor
-70 panele fotovoltaike në kulmin e objektit
Energji e prodhuar – 26. 195 kWh brenda vitit
Efikasitet energjetik në objektet
Kursim deri 50 %
Burim i pastër dhe i qëndrueshëm i energjisë
Ardhmëri e qëndrueshme e energjisë
0 ndikim negativ tek mjedisi jetësor
Pa ndotje
Zvogëlim i emetimit të gazrave
Rritje e përdorimit të teknologjisë së gjelbër
Sigurim i tranzicionit në energji të pastër

 

Këtu nuk ndalojmë, shumë shpejtë lëshojmë në përdorim edhe kulmet fotovoltaike në 4 shkolla fillore dhe kopshte
-“Ismail Qemali”
“Kongresi i Manastirit”
Kopshti për fëmijë “Vesëza”
180 panele fotovoltaike
Energji e prodhuar – 100.000 kWh brenda vitit

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë