“LIRIA”, shkolla fillore e Komunës së Çairit tanimë me poçe të reja elektrike me efikasitet energjetik

120
Ky aktvitetet është pjesë e projektit “CBC Ekokid” që po zbatohet nga Komuna e Çairit në partneritet me Komunën e Ferizajt dhe OJQ-në BSCK Kosova dhe i mbështetur nga Bashkimi Evropian përmes IPA Programit për Bashkëpunim Ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut 2014 – 2020.
Me CBCEkoKid përveç poçeve me efikasitet energjetik do të vendosen edhe panele solare në këtо insitucione të Komunës së Çairit:
SHFK “Liria”
SHFK “Hasan Prishtina”
SHFK “Imri Elezi”
Kopshti “Borëbardha”
Projekti CBCEkoKid nënkupton: Përmirësim të efikasitetit energjetik në shkolla e kopshte, zero ndotje, mjedis të pastër, kursim të energjisë elektrike deri 50%, promovim të marrëdhënieve të mira ndërkufitare, integrimit në Bashkimin Evropian si dhe promovimin e zhvillimit socio-ekonomik në Komunën e Çairit dhe ate të Ferizajit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë