Në Komunën e Çairit u vendosën elemente të reja nëpër parqe!

432

Në bashkëpunim me N.P ”Parqet dhe gjelbërimet – Shkup” në udhëkryqin mes rrugëve “Brigada e Dytë Maqedonase” dhe rrugës “Llazo Tërpovski”, ku para ca kohe u realizua rikonstruimi i sipërfaqeve të mbuluara me barë, është vendosur vend – panorama e re dhe rekuizita të reja për argëtimin e fëmijëve.

Gjithashtu, në bulevardin “Hristijan Todorovski Karposh”, në afërsi të vend – panoramës së re është vendosur edhe gardhi i ri i drunjve e që ka për qëllim mbrojtjen e parkut nga automjetet.

Këto elemente të parqeve, të cilët përveç qëllimit praktik shërbejnë edhe për stolisjen e sipërfaqeve të gjelbërta në qytet, u punuan nga ekipet e sektorit “Gjelbërimi jashtë urban” të N.P ”Parqet dhe gjelbërimet – Shkup” .

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë