Në pajtim me nevojat për mirëmbajtjen e Parkut të Çairit

291

Në pajtim me nevojat për mirëmbajtjen e Parkut të Çairit është e nevojshme të bëhet krasitja e degëve dhe prerja e drunjve të thatë të parkut të cilat janë rrezik për vizitorët e parkut.

Për realizimin e këtij aksioni nga inspektimi jonë në teren, është e konstatuar që N.P “Parqet dhe Gjelbërimet” duhet të realizojë prerje të 5 drunjve të thatë, 2 drunjve të parkut, të cilët janë në rrezik para rënies, ndërsa për drunjtë e tjerë është nevojshme të bëhet krasitja e degëve. Në vend të drunjve të prerë do të mbjellen fidane të reja.

Aksioni do të zhvillohet nga data 12.02.2018 (E Hënë) deri më 23.02.2018 (E Premte), në pajtim me kushtet klimatike kohore.

Me respekt,
Shërbimi për informim – Komuna Çair

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë