Ngritja e kapaciteteve të këshillave komunal

244

Komuna e Çairit në bashkëpunim me UNDP në suaza të projektit “Ngritja e kapaciteteve të këshillave komunal”, donacion i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), dje në restorantin “FAFA”, zbatoi me sukses sesionin e katërt dhe të fundit të këtij forumi.

Pas përfundimit të evaluimit, në listen e renditjes u gjenden katër (4) propozim projekte të cilët u konstatuan nga ana e komisionit të UNDP-së dhe të njëjtat vitin e ardhshëm do të jenë lëndë e rishikimit dhe miratimit edhe nga ana e Këshillit Projektues i cili është i përbërë nga institucione të ndryshme, ndërsa projekt propozimet e tjera do të merren parasysh si rekomandime për vetëqeverisjen lokale gjë kjo e cila u konfirmua edhe nga ana e Kryetarit të Komunës së Çairit, z.Visar Ganiu.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë