Përfundojnë punimet për rindërtimin e trotuarit në rrugën “Vukovarska”

17

Me rindërtimin e plotë të këtij trotuari në rrugën “Vukovarska” me pllaka bekatoni nga të dyja anët, ne në fakt e shndërruam këtë pjesë në një rrugë më të bukur, më të sigurtë dhe më funksionale për automjetet dhe këmbësorët.

Me rregullimin edhe të ndriçimit publik, kjo pjesë e Komunës do të fiton pamjen e merituar!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ju gjithashtu mund të lexoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More