Prezantohen rezultatet e studimit analitik të stafit akademik të UNT-së për shkollat fillore të Komunës së Çairit

217

Një studim të shkëlqyeshëm hulumtues për shkollat fillore të Çairit realizuan stafi akademik i profesoreshave të Univerzitetit “Nënë Tereza” – Prof. Diturije Ismaili, Prof.Kaltrina Zekolli Shaqiri, Prof.Elizabeta Bajrami Ollogu dhe Prof.Arta Xhelili, rezultatet e të cilit me vëmendjen më të madhe i dëgjuan kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, bashkë me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës z. Safet Neziri dhe z. Agim Ramadani, udhëheqësin e departamentit të arsimit në Komunën e Çairit z. Nuhi Dardhishta, veprimtarë të arsimit dhe studentë.

Ky shqyrtim objektiv i gjendjes aktuale është mënyra më efikase e targetimit të sfidave dhe mekanizmave vepruese për ngritjen e cilësisë së arsimit vendor. Prandaj, Komuna e Çairit e çmon lartë këtë kontribut akademik që padyshim se do ta ketë në konsideratë në strategjinë e saj për përmirësimin e nivelit të cilësisë së procesit arsimor.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë