Proekti „Të pastër dhe Të shëndetshëm“

77

INFORMATË

Me kënaqësi të madhe ju informojmë se librat e ilustruara të cilat janë pjesë e aktiviteteve të proektit Të pastër dhe Të shendetshëm janë gati për tu shpërndarë fëmijëve në komunen tonë.Në këtë moment ato mund ti shkarkoni në web faqen e Shoqatës për zhvillim rajonal,Balkan Ekonomik Forum(BEF)

Në gjuhë maqedonase:

http://www.balkaneconomicforum.org/wp/cistiizdravi/

Në gjuhë shqipe:

http://www.balkaneconomicforum.org/wp/te-paster-dhe-te-shendetsem/

Gjatë ngjarjeve të planifikuara për Tetor dhe Nëntor 2019, fëmijët do të edukohen për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm,gjithashtu do tju shpërndahet libri i ilustruar,si dhe informacione të detajuara per aplikacionin mobil me karakter edukativ të cilin do të mund ta luajnë sëbashku me prindërit,në shtëpi në atmosfer relaksuese.

Komuna Çair sëbashku me Shoqatën për zvhillim rajonal,Balkan Ekonomik Forum(BEF),Civika Mobilitas dhe Pakomak kujdeset për mjedisin në të cilin do të jetojnë gjeneratat tona  të ardshme.

PASTROJMË SËBASHKU, RRITEMI SËBASHKU!

Projekti është I mbështetur nga programi CIVICA Mobilitas, një program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) për mbështetjen e shoqërisë civile në Maqedoni, i zbatuar nga NIRAS nga Danimarka, Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (MCIC) dhe Komisioni Federal i Shërbimit Publik (SWG) nga Suedia.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë