Projekti ideor i Komunës së Çairit për ndërtimin e çerdhes së re ka përfunduar!

721

Duke i marrë parasysh edhe kërkesat e shumta nga ana e qytetarëve për ndërtimin e një çerdhe të re për fëmijë, Komuna e Çairit dëshiron të ju informoj se projekti ideor i Komunës së Çairit për ndërtimin e çerdhes së re ka përfunduar ndërsa projekti themelor është dorëzuar për miratim në Ministrinë për punë dhe politike sociale.

Në bazë të projektit ideor, që u hartua brenda 4 muajve, hapësira e përgjithshme e çerdhes parashihet të jetë përafërsisht rreth 3604,00 m2 për gjithsej 280 fëmijë dhe 27 të punësuar dhe hapësirë parkingu për 24 automjete.

Çerdhja, siç e kemi bërë të ditur, do të ndërtohet sipas gjitha standardeve bashkëkohore tek hapësira e vjetër e çerdhes për fëmijë “Bambi”.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë