Promovohet “Parku i gëzimit” në Çair

23

Në vazhdën e aktiviteteve të përbashkëta me N.P “Parqe dhe gjelbërimet”- Shkup, për rregullimin hapësinor dhe përmirësimin e hapësirave të gjelbërta të Komunës së Çairit, Kreu i Komunës z.Visar Ganiu sot bashkë me drejtorin e Ndërmarrjes, z. Ardijan Muça dhe zëvendës kryeministrin për çështje europiane të Maqedonisë z. Bujar Osmani, promovuan “Parkun e gëzimit”, një hapësirë e re e gjelbërt kjo në teritorin e komunës së Çairit.

Kjo është vetëm një segment nga shumë projektet e përbashkëta të planifikuara me NP “Parqet dhe gjelbërimet” për rregullimin e hapësirave të gjelbërta përgjatë gjithë territorit të komunës sonë.

Vetëm me kontribut të këtillë të përbashkët institucional Çairi do të jetë çdo ditë më i bukur dhe më i pastër.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ju gjithashtu mund të lexoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More