Takim pune, Kryetari Ganiu me Kryetarin e Komunës së Butelit, Velimir Smilevski

421

Takimet mes udhëheqësve të njësive të pushtetit lokal padyshim se janë të një rëndësie të veçantë për të qenë në shërbim të qytetarëve. Ndërtimi i themeleve të një bashkëpunimi të qëndrueshëm është më se i nevojshëm për të përmirësuar nivelet e efikasitetit menaxhues të komunave.

Me këtë qëllim, Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu sëbashku me këshilltarin e Qytetit të Shkupit z. Besnik Ajeti mirëpriti sot Kryetarin e Komunës së Butelit z. Velimir Smilevski për të shqyrtuar mundësinë e bashkëpunimit për projektet e rradhës. Gjatë takimit Ganiu u shpreh: “Shpresojmë se ky bashkëpunim do të thyejë barrierën e kufinjve të vendosur administrativ mes komunave dhe të fillojmë të mendojmë sikur ata nuk ekzistojnë kur janë në pyetje nevojat e qytetarëve.”

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë