Thirrje për operatorët ekonomik / markete

470

Thirrje për operatorët ekonomik / markete

Shkarko kërkesën

NJOFTIM I RËNDËSISHËM NGA SHTABI I KRIZËS SË KOMUNËS SË ÇAIRIT

Shtabi i krizës i Komunës së Çairit për parandalimin dhe ballafaqimin me Korona virusin Kovid 19, në pajtim me masat dhe rekomandimet e dhëna të Qeverisë së  Republikës së Maqedonisë së Verioriut për qarkullim të kufizuar, i miratoi këto përfundime:

Ju drejtohet njoftim të gjitha marketeve dhe operatorëve ekonomik në territorin e Komunës së Çairit që janë të interesuar të bëjnë dorëzimin e gjësendeve të nevojshme për nevoja urgjente e të paanulueshme gjatë kohës së orës policore gjatë vikendit të vazhduar (E Shtunë, E Diel dhe E Hënë – 18,19,20 Prill 2020), detyrimisht duhet të dërgojnë kërkesë tek Shtabi i Krizës së  Komunës së Çairit në këtë adresë
elektronike info@cair.gov.mk ose të dorëzojnë kërkesë në arkivin e Komunës së Çairit,  më së voni deri të Enjten (16.04.2020) në ora
14:00 dhe duhet ti plotësojnë kriteriumet në
vijim:

– vërtetim për regjistrim të operatorit ekonomik në Regjistër Qendror;

– të kenë të lajmëruar minimum 2 persona të punësuar dhe për ta të dorëzojnë vërtetim M1/M2 nga të cilët njëri duhet të përcaktohet si dërgues.

Orari i punës për marketet në ditët e përcaktuara janë prej 08:00 deri në ora 20:00.

Orari i punës për operatorët tjerë ekonomik si restorane me online sistem për porosi është prej 08:00 deri në ora 23:00.

Kërkesën në formë elektronike do të mund ta shkarkoni në këtë LIDHËSE.

Me respekt,

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë