ЈАВЕН ПОВИК За прибирање на барање за распределба на средства…

51
ЈАВЕН ПОВИК За прибирање на барање за распределба на средства за субјектите корисници на средства од буџетот на Општина Чаир за 2024 година.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе